Eli nyt on kesä aloitettu virallisesti kun ensimmäiset rikkaruohot on kitketty paraatipuolen perennapenkistä! Tänään katselin juuri että tulppaanit (jotka eivät taatusti kukkineet viime keväänä, olisinhan mä ne huomannut...) ovat jo nousseet kukkaan ja muutenkin mukavasti piha vihertää. Kai se pitäis jo sanoo että kesä on täällä...:) Itse oon tälläinen syyskesän lapsi ja jotenkin vaan herään kesään normaalisti vasta tuossa heinänteon aikaan, että "ei kai taas..." =) Tänään ostin tuollaisen amppelinkin tuohon etupuolen terassille roikkumaan, siinä on violettia (surfiinaa?) ja valkoista (lumitähteä?). Oikein nätti mun mielestä. Asutaan valkoisessa talossa niin voi ostaa melkein minkävarisiä kukkia vaan kun kaikki sopii =) Viime vuonna oli vaaleanpunaista, nyt sitten violettia...:)

Kesän alusta kertoo myös se että Mies kävi kalassa! :) Olivat ilmeisesti jotain muutakin saaneet kuin roskia, kotiin niitä ei koskaan tuoda näytille kun ei niitä kukaan täällä voi syödä...

Tänään kävimme myös katsomassa tässä samalla paikkakunnalla sijaitsevaa omakotitaloa jota tarjottiin tutunkaupalla vuokralle. On aikas iso, 4h+k alakerrassa, ja pari kesähuonetta yläkerrassa. Hyväkuntoinen vanha maalaistalo. Iso piha =) ja muutama piharakennus. Itseäni rupesi hirmuisesti kiinnostamaan, miestä ei juurikaan. Hän on vaan muuttamassa sinne lähikaupunkiin, itse pohdin vielä eri vaihtoehtoja. Tähän saakka en ole vuokra-asumista pitänyt enää vaihtoehtona mutta tämän talon nähtyäni :) voisin kyllä muuttaa...;) Sit taas toisaalta, jos jatketaan vuokra-asumista tässä toisessa talossa, menetetään se hieno talo sieltä kaupungista ja ollaan taas lähtöpisteessä. Koska se varmaankin on niin kuten Mies totesi että tämä vuokratalo jota käytiin katsomassa on varmasti aikanaan myyntihinnaltaan niin hulppea ettei meillä siihen ole varaa joten alusta aloitetaan talon etsiminen sitten... Vaikeaa... Toisaalta olen alkanut miettimään myös sitä että ehkä olisi kuitenkin fiksua asua vuokralla vielä se aika kun opiskelen niin sitten olisi taloudellisesti mukavampi/varmempi tilanne ostaa taloa... Puolensa ja puolensa. Tuntuu vaan että oon nyt niin stressaantunut kaikista asioista enkä tunnu pysyvän maailman menossa enää lainkaan mukana (päivissä olen aina jäljessä...) niin en haluaisi ehkä kuitenkaan tehdä niin suurta ratkaisua kuin talon ostaminen, niin tälläisessä kiireisessä elämänvaiheessa kun tuntuu ettei ehdi asioita perinpohjin miettimään. Vaikeeta!

Nyt täytyy kuulemma mennä syöttämään puuroa pojille...