Kyllä, mä kuulun niihin ihmisiin jotka vie lapsensa hoitoon välillä myös vapaapäivinä jotta saan itse vähän huilia. Oon jotenkin niin puhki, olo on niinkuin raskaana olisin.:) Tuskimpa sentään, mutta alkoi epäilyttämään kun rinnat on tosi kipeät, mahassa velloo ja muutenkin on raskas olo. Tosin menkat loppuivat juuri eilen että se sulki pois sen mahdollisuuden. Tätä tää on, naisen elämä!

Kissojen kanssa olen tässä kotona ja katselen ympäristöä ja lueskelen blogeja :) Muistan ETÄISESTI ajan jolloin siivosin kaikki vapaa-ajan jotta olisi siistiä.Lopulta olin niin puhki (monesta muustakin syystä kuin siivouksesta) että jouduin hakemaan sairaslomaa... Nyt kun tiirailen ympärilleni, näen lattian täynnä postipaketin avaamisesta syntynyttä roskaa, lasten leluja JOKA PUOLELLA, aamuiset tiskit keittiön pöydällä ja pyykkitelineet täynnä kuivaa, puhdasta pyykkiä odottamassa viikkausta kaappeihin. Ja mikäli itseäni yhtään tunnen, en saa tämän päivän aikana aikaseksi mitään vaan painun päiväunille ja lukemaan kirjaa. Kotihommeleita teen sitten lasten kanssa illalla... Tenttiinkin pitäisi lukea mutta saas nähdä... Olenkohan ainoa näin laiska persoona maailmassa?!?

Hulppeaa katsella että tuo kävijämäärälukema koko ajan menee eteenpäin :) Kiva että jotakuta kiinnostaa! Kommenttejakin saa jättää olisi kiva kuulla ketä täällä käy, jos ei tuo nyt liian itsekästä ole. Itselleni tätä lähinnä kirjoittelen mutta kyllä se niin on että sitä ajattelee käyköhän joku tätäkin lukemassa...

Nyt siirryn sinne päivälevolle, jos sen jälkeen noita tiskejä... Ehkä... Jos viitsii...

herätty...:) nyt Papupadan kanssa parturiin ja mummulaan... Ehtiihän noita kotitöitä...;)