Tuli hurjan pitkä tauko kirjoittamisessa muuton, laajakaistan asennuksen ja nyt viimeisimpänä remontin myötä. Aika on kulunut siivillä.

Muutto sujui hyvin, osa laatikoista on kyllä edelleenkin purkamatta! Nooh, ehkä ne jouluksi...? Pojat on kotiutuneet ja viihdytään kyllä tosi hyvin uudessa kodissamme jossa tilaa riittää. Vuokrasimme siis vanhan maatilan, pihassa nököttää talon lisäksi navetta (joka nyt toimii varastona), vanha aitta, vanha (tyhjä) suuli sekä autotalli. Talo luonnollisesti on täynnä tavaraa kun perikunta halusi säästää varastotilaa tavaroille joille ei ole mitään käyttöä mutta joita ei voi heittää poiskaan. Lisäksi tietysti meidän romut... Muuttaessakin ensin tyhjensin kaapin, putsasin kaapin, täytin kaapin... Oli aika mielenkiintoista mitä kaikkea yhden miehen elämään mahtuu. Vanha pappa siis eli koko elämänsä tässä talossa perheensä kanssa.

Omat kesätyöt päättyivät ja harjoittelu alkoi. Vähän tuntuu kyllä että työt jatkuivat, ainoastaan palkattomana... Noh, koko ajan tarjotaan palkallistakin työtä kun vaan kerkeis joka paikkaan...=) Se on hyvä että pyytävät. Kertoohan se ainakin siitä että jotain on osannut kun takaisin pyytävät!

Rakastan tätä syksyä! Kaikki tää väri mitä ympäristössä on saa mut oikein hehkumaan. Oon kyl täysin syksy-ihminen!

Nyt täytyy taas mennä. Lisää päivityksiä, toivattavasti lyhyemmällä välillä, tulossa...