Jälleen on saatu viikko putkeen. Tänään olin kyllä niin väsynyt kun ajoin kotiin et lähellä oli etten nukahtanut rattiin. Eikö nää 6 tunnin yöunet 3:lla herätyksellä ehkä riitäkään?!?

Nooh, pääasia on että kaks tenttiä on nyt takana. Niitä pirun lääkelaskuja yritin kaks kertaa (tänään olis ollu kolmas mahdollisuus mut päätin pitää tenttivapaan päivän) mut molemmilla kerroilla tein jonkun naurettavan virheen ja kyllä sieppas. Ens viikolla sitten menee läpi! =) Eipä oikein oo muuta mahdollisuutta jos mielii harjotteluun... Kaikilla aikasemmilla kerroilla oon niistä päässy ekalla yrittämällä läpi eli luultavasti siksi tää niin sieppaa. Nuo kaks muuta tenttiä on arvotuksia eli tiesin kyllä omasta mielestäni perusjutut mutta se että riittääkö ne opettajille niin jää nähtäväksi. Ens viikolla onkin vaan yks tehtävän palautus/esitys (1h:n juttu...) mut sitä seuraavalla viikolla taas kolme tenttiä... Kumpa löytyis jostain motivaatiota lukee jottei tarttis uusia enää... Toisaalta mitä nopeemmin kurssit suoritan, sitä nopeemmin valmistun... En vaan oo oikein sellainen persoona joka viihtyis koulu(!)kirjojen äärellä, muiden kirjojen kyllä =)

Tänään hain poikia hoidosta niin Papupata totes heti et repussa on sitten äidille kortti! :) Olis pitänyt heti sitä katsoa mutta saatiin sit sovittua et Iskä kertoo koska se äidille annetaan. Sunnuntai onkin sit yhtä ravaamista taas kun käydään kahdessa mummulassa ja yhdessä isomummulassa... Muuten tykkään kyllä juhlapyhistä mutten jaksais tätä karaamista paikasta toiseen.

Onpas tää nyt aika valitusta tänään tää mun teksti...

Meillä kasvaakin täällä jo iso poika kun Termiitti on siirtymässä tavalliseen maitoon ja on jo muutamia kertoja syönyt samaa ruokaa muiden kanssa (kun äiti unohti viedä hoitoon eväät/soseet). Rupee ihan vauvakuume iskemään...;) Noh, ei nyt sentään. Huono vitsi. Kun näiden kahden kanssa pärjäisi niin sekin olis jo jotain, välillä on takki varsin tyhjä. Mutta kyllä sitä vaan kaipaa syliin sellaista ihan pientä vastasyntynyttä, kai se on jossain kertaalleen synnyttäneen naisen geenikartassa. Jos lähtee kylään niin siellä pitää olla vapaaehtoinen muiden lapsia hoitaan vaikka omansa olis tarkotuksella jättäny kotiin. Tai kääntyy katsomaan kun pieni lapsi jossain itkee. Tai kuulee jokaisen "äiti!"-huudon kaupas, pankis yms...
Mikään ei muuten sulata jäätä kahden ventovieraan välillä niin hyvin kuin puhe lapsista! Sillä pääsee varsin hyvin liikkeelle jos toisella on edes jotain kokemusta aiheesta.

Tänään taas pohdittiin talon ostoo. Meillä on kiikarissa lähikaupungissa, lähempää miehen työpaikkaa, sellainen pieni omakotitalo joka on tuttavankauppaa löydetty. Papupadan kummisedän vanhemmat sitä kauppaa...:) Paljon huonoja puolia mutta jotenkin koin sen kodiksi jo kun kävelin pihapolkua sinne sisälle. Vaikea selittää... Se ei ole juuri lainkaan sellainen mitä suunniteltiin mutta jotenkin kuitenkin niin meidän näköinen. Ei siis todellakaan mitenkään huono kunnos, pintaremonttia ja päivitystä tälle vuosikymmenelle vaan kaipaa mut just puhuttiin et ehkä siellä olis hyvä asua ensin vuosi ja sit miettiä niitä korjauksia. Ja vähän lyhentää sitä pankkilainaa jos joku hullu pankinjohtaja meille sitä edes myöntää... Vielä ei olla uskallettu mennä kerjuureissulle...

Itse unelmoin uudesta kodista. Ja lisätilasta! On meillä nytkin 3h+keittiö mut Termiitti kaipaa pian oman huoneen kun nukkuu meidän kans niin huonosti ja ei mahdu Papupadan kanssa samaan huoneeseen, koska Papis häiriintyy heti jos joku nukkuu samas huonees, on niin tottunu yksin nukahtaan ja nukkuun...

Mutta, kai nyt taas siirryn muihin puuhiin, vaikka nukkumaan! =) Pojat jo kuorsaakin ja tänä aamuna Termiitti heräs itse kuudelta (kun normaalisti herätän seitsemän jälkeen...), ei lupaa hyvää huomisaamuks..
.