On tullut taas oltua tuolla töissä ja jäänyt tämä kirjoittelu vähemmälle... Lauantaina olin onnissani että jes, eka lomapäivä. Puolenpäivän aikaan soitettiin että pääsisitkö töihin pariks yöks... :) Noh, lauantaina yöks töihin, kahdeksalta sunnuntaiaamuna kotona, kymmeneltä lähtö Kristiinankaupunkiin, sieltä kotiin kuuden maissa, puol kymmeneks töihin, ma-aamuna kahdeksalta kotona ja yhdekstoista sinne rintatutkimukseen... Hitusen olin eilen väsynyt! =)

Tutkimuksessa paljastui että kyseessä oli mitä ilmeimmin kysta, sillä poikkeavuudella että neste joka siitä imettiin (järkyttävän kokoisella neulalla) ei sopinut kuvaukseen. Noh, se lähetettiin tutkittavaksi ja ens viikolla tulee vastaukset. Tuli ihan Hannan kommentti mieleen kun lääkäri sitä näytettä ihmetteli, olisiko mullakin sit vaan ollut tukkeutunut maitorauhanen? Noh, sen kuulemme ens viikolla.

Tänään ollaan sitten oltu eka kesälomapäivä poikien kans keskenään ja kyl oli kiva päivä! Termiitti nukku (kerrankin) kunnon päiväunet ja vielä pihalla vaiks oli varmaan 25 lämmintä. Papupata oli innoissaan rauhallisesta kotipäivästä, antoi Termiitin jopa leikkiä polkutraktorillaan... Termiitti söi myös noin 3kiloa hiekkaa hiekkiksesta mutta ajattelin sitten että tuskin se siihen kuolee. On oppinut nyt kiipeemään, mm. hiekkalaatikkoon, ja jatkuvasti kiipee kaikkialle eikä toivoakaan sujuvasta alastulosta.

Tänään otettiin myös ensiaskeleet.Ensin yks kun suututtiin äidille eikä haluttu pitää äitin kädestä kiinni, vahingossa siis. Sitten kun asia selveni, käveleminen oli oikeastaan ihan hauskaa...:) Tänään myös harjoiteltiin pilttipurkin sulkemista kannella, aiemmin on jo aseteltu millon minkäkin kansia päälle. Fiksu mies siis! Voi tätä äidin ylpeyttä taas tänään...

Nyt siirryn jatkamaan 24:sen vahtaamista. Television uhri...