Siis mihin ihmeeseen kaikki päivät menee?!? (tähän koneella istumiseen...;) ?)

Tänään oli varsin varsinainen päivä. Se on yleensä aina se toka päivä miehen harjoituksissa se vaikein, sit kun siitä selviää niin loppuaika kuluu ihan ok ja kun mies tulee kotiin niin ajattelee et kui toi tohon nyt tuli kun just totuttiin oleen ilman sitä-tyyliin... Tänään Papupata on kyllä osoittanut lempinimensä kohdistuneen oikein ja tölminyt pikkuveljeä taas ihan kiitettävästi.

Illalla kun oltiin menossa nukkumaan, hän halusi jutella vielä tulevasta:
P:Isona sitten, minä saan ajaa Ukin isoa punaista traktoria!
Ä: Nii-in.
P: A (pikkuveli) saa sitten tulla kyytiin
Ä: Ahaa...
P: Sitten ajetaan pelloilla (yksityiskohtaista selitystä mitä pelloilla tehdään)
Ä: (hieman, vaihteeksi, kyllästyneenä aiheeseen) mutta saathan sinä sitten ajaa autollakin (epätoivoinen aiheenvaihtoyritys)
P: Höh. Jos minää saan ajaa Ukin isoa punaista traktoria niin en kai minä nyt millään (silmien pyöritys) autolla aja!
Ä: Niinpä (olimpas hölmö...)...

Termiitti on vaihteeksi kipeänä. Tänään oli tulossa kylään Kummityttöni (+Termiitin kummitäti ja isoveljensä) sekä illemmalla koulukaverini poikansa kanssa. Molemmat jouduin perumaan kun pienempi yskii keuhkojansa pihalle ja nenä vuotaa taukoamatta, isommalla ainoastaan nenä vuotaa. Itselläkin tuntuu olevan pää täynnä räkää, joten kai se on tuo kevättuuli taas päässyt yllättämään.

Huomiseksi pitäisi olla valmistautunut tenttiin. Hah. Samaten tarvitsisi olla aiheita opinnäytetyöhön. Hah. Ei hyvältä vaikuta maanantai... Parempi painua nukkumaan jos saan nukkua, Termiitti voi olla asiasta eri mieltä.